BIOGRAFIE

Mijn naam is Jonah Rohi geboren op 16 maart 1991 en woonachtig in Brunssum. Na zeven jaar actieve dienst bij de Koninklijke Marine heb ik een carrièreswitch gemaakt als Personal Trainer. Naast mijn rol als Personal Trainer ben ik ook een gecertificeerd voedingscoach. Aangezien ik mijn hele leven al actief ben in de sport, heb ik bij de Koninklijke Marine dit tijdens uitzendingen in de praktijk kunnen brengen door groepslessen te geven. Door dit enkele jaren met plezier te hebben gedaan nam ik het besluit van mijn hobby mijn werk te maken.

Mijn specialiteit zit ‘m in mijn bedrijfsnaam, onder het mom van SETYOURGOALS ga ik als Personal Trainer doelgericht te werk. Doelstelling staat bij mij hoog in het vaandel en succes behalen op een persoonlijke doelstelling is dan ook een garantie. Door middel van eigen ervaringen en diverse diploma’s combineer ik kracht- en conditietraining met voedingsbegeleiding en voedingsadvies en wordt dit persoonlijk afgesteld op JOUW doelstelling.

Mijn plezier zit in het ”allround” zijn. Zo ben ik actief met gewichtheffen, Strength & Conditioning en doe ik nog aan voetbal en Calisthenics in mijn vrije tijd. In het verleden heb ik ook Crossfit en vechtsport gedaan. Ik probeer zoveel mogelijk te ontdekken en hierdoor weer veel te leren.

Afgeronde opleidingen:

  • Personal Trainer OVERLOAD T.O.P. A
  • Preciscion Nutrition Level 1
  • Perfect Performance Sport Clinics
  • Dutch Strength
  • EMS Fitness Instructeur
  • Crossfit Fundamentals