RESULTATEN

Wesley Marcic

Wesley was zelf al behoorlijk fanatiek in de sportschool, maar op het gebied van voeding kwam er kennis tekort. Ook de overgang naar een beter trainingsprogramma konden wij de focus op progressieve overload beter monitoren. Wesley wou geen massa kwijtraken en geen kracht inleveren, dus zijn we stapsgewijs gaan afbouwen. Na 12 weken was dít ons resultaat! Wesley heeft progressie gemaakt op de grote lifts en heeft minimale massa ingeleverd. Wesley woog 82kg en weegt inmiddels 74kg.

Denise Klaare

Het is inmiddels al 15 weken geleden sinds Denise de eerste stap heeft gezet om samen met mij te beginnen aan haar transformatie. Met veel pieken en dalen ben ik trots op haar transformatie. Ook tijdens periodes van dalen is consistent blijven de tot succes. We zijn nog niet klaar, maar het gaat de goede kant op. Denise is al 14 kilo afgevallen ze woog 92 kg en weegt momenteel 78 kg.

Door middel van Online Coaching is het ideaal om 24/7 zicht te houden op de progressie. Ook als wij niet fysiek samen in de sportschool trainen zullen er juiste keuzes gemaakt moeten worden op het gebied van voeding , training en lifestyle.

Raoul Droog

Aangezien Raoul zelf woonachtig is in Rotterdam en ik woon in Limburg, heeft hij gekozen voor het Online Coachings traject. Dit wil zeggen dat ik door middel van een online intake een voedingsplan heb opgesteld voor Raoul. Hij was zelf niet heel actief in de sportschool en was zelf ook niet van plan om dit te worden. Ik heb hem toch zover gekregen om thuis aan de gang te gaan met ” home workouts”.  Ondanks zijn trainingsschema niet optimaal was is hij toch 8 kilo kwijt geraakt aan vetmassa in 12 weken tijd. Hiermee wil ik benadrukken dat VOEDING een hele grote parameter is binnen het behalen van jouw fysieke doelstelling!